Tectum referens Rune Brink

Rune Brink driver familjeföretaget Rune Brinks Byggnads AB i Ystad sedan 1972 och har varit kund hos Tectum sedan start. De köper, bygger och monterar Tectums byggnader till en mängd olika kunder.

-Tectum är en mycket pålitlig och trygg leverantör. De står för kvalitet vilket passar oss mycket bra. Vi har monterat hundratals byggnader från Tectum genom åren och har det dykt upp ett problem, så har Tectum alltid löst det på̊ ett bra sätt, säger Rune.

Peter Risberg i Hörby driver en prövningsstation för köttrasdjur och har även en egen köttdjursuppfödning av rasen Charolais. Dessutom driver han Ekerödsrastens Restaurang som ligger i närheten av gården. Peter har varit kund hos Tectum i många år och den första byggnaden byggdes redan i slutet av 70-talet. Därefter har det blivit många genom åren och den senaste byggdes 2014.

-Tectum vet vad de pratar om och vi har en mycket bra relation sedan många år. Den personliga kontakten är väldigt viktig om det ska bli bra och det känner jag att vi har hela tiden, säger Peter.

Tectum referens Peter Risberg
Tectum referens Margaretehofs träningsanläggning

Margaretehofs träningsanläggning med både SPA och Rehab för islandshästar drivs av familjen Montan i Everöd. På bilden visar Alexandra och Filippa stolt upp sitt nya ridhus.

-Tectum har byggt vår fina anläggning på̊ 26 x 66 meter. Byggnaden är isolerad med en ridyta på̊ 22 x 60 meter. Valet föll på̊ Tectum via en rekommendation och de har gjort allt från ritningsarbete till färdig byggnad. Inget vi ångrar, säger Alexandra.

Ulf och Elna Gränsbo driver en gård i Vellinge där de bland annat odlar och hanterar potatis i stor skala. De har genom åren köpt flera stora byggnader för olika behov från Tectum. Hallarna är genomgående utförda med isolerade betongelement i natursten och däröver mörkröd stålplåt.

-Tectum tänker på̊ helheten och kan leverera allt från ritning till färdig byggnad. De är enkla att samarbeta med och man kan lita på̊ dem. Precis som vi vill ha det, säger Ulf.

Tectum referens Ulf och Elna Gränsbo

Våra utmärkelser

Vi har genom åren tilldelats en rad olika utmärkelser.

AAA-diplom, 2010

AAA-diplom

Årets Superföretag, 2009

Årets Superföretag

Årets Superföretag, 2008

Årets Superföretag

Årets företagare, 2006

Årets företagare