Prisexempel
Kostnadsfri offert
Patrik Eliasson, Tectum
Patrik Eliasson
Försäljning & rådgivning
Maskinhallar
044–813 24
E-post till Patrik Eliasson
Peter Svensson, Tectum
Peter Svensson
Försäljning & rådgivning
Maskinhallar
044–813 29
E-post till Peter Svensson

Vi levererar i hela Sverige.

Tectum - Vi arbetar för 100 % nöjda kunder
  • Lantbruksbyggnad / maskinhall, Tectum
  • Lantbruksbyggnad Tectum

Att välja Tectum som leverantör till er nya maskinhall eller lantbruksbyggnad innebär trygghet, kvalitet och engagemang från start till mål.

Kompetens och noggrannhet – stadiga grundpelare för hållbara djurstallar

Välbyggda djurstallar är en förutsättning för att upprätthålla en behaglig, trygg och hälsosam miljö – både för djuren och människorna som tar hand om dem. I Sverige har vi överlag mycket höga krav på god djurhållning. Samtidigt är de flesta bönder också väldigt måna om att deras djur ska trivas och må bra. Det är dock en hel del man behöver ha i åtanke om man planerar att uppföra ett nytt djurstall. Därför kan det vara klokt att ta in en samarbetspartner med expertis på området – såsom Tectum Byggnader AB.

Oavsett om stallbyggnaden är tänkt att inhysa får, grisar, mjölkkor eller övriga nötkreatur, så måste man i första hand ta hänsyn till fastställda regler angående utrymme, skydd, ventilation, utgödsling, ljusinsläpp, utfodringsmöjligheter etc. Därutöver kan det även finnas specifika krav beroende på vad stallet ska användas till och antalet djur som ska vistas där. Besättningens storlek avgör också om ni behöver ansöka om förprövning hos länsstyrelsen innan bygget påbörjas. Men så länge regelverket följs är det i princip fritt fram att utforma djurstallet enligt era egna behov och önskemål. Något vi på Tectum gärna bistår er med!

Företagets gedigna erfarenhet från lantbrukssektorn i kombination med vår specialistkunskap inom stålkonstruktioner ger oss utmärkta förutsättningar att hjälpa er bygga ett stabilt, lättskött och säkert djurstall som uppfyller alla önskvärda kriterier. Ta gärna en titt på våra tidigare uppförda lantbruksbyggnader för ytterligare inspiration!

Skräddarsydda djurstallar med hög funktionalitet

På Tectum har vi hjälpt jordbrukare och djurbönder att bygga högkvalitativa lantbrukshallar i över 40 år. Djurstallar var faktiskt det som startade vår resa i branschen redan 1975. Sedan dess har vi vidareutvecklat våra stabila stålkonstruktioner till ett anpassningsbart standardsystem som kan appliceras på alla typer av byggnader. I enlighet med detta har vi även utökat sortimentet av dörrar, fönster, portar, fasader och övriga tillval. Väljer ni att bygga ert djurstall tillsammans med oss innebär det att ni har mängder av valmöjligheter gällande övergripande design, färger och material. Därmed kan ert nya stall skräddarsys för att smälta in sömlöst med gårdens befintliga byggnader. Men även om estetiken har stor betydelse för helhetsintrycket är konstruktionens funktionalitet självfallet den viktigaste aspekten.

Med vårt flexibla system kan ni få en individuellt anpassad stallbyggnad som både är trivsam för djuren och förenklar ert dagliga arbete. Vill ni exempelvis ha ett djurstall med klassisk träfasad, öppen långsida och skärmtak? Eller kanske betongelement med inslag av perforerad plåt för kombinerat ljusinsläpp och naturlig ventilation? Inga problem – hör av er med era idéer så hittar vi en lösning tillsammans!

Gör som många andra, gör en kostnadsfri offertförfrågan
Lantbruksbyggnad, Trelleborg
Lagerhall, Vinslöv
Lantbruksbyggnad, Vinslöv
Lantbruksbyggnad, Rydsgård
Se fler nöjda kunder
Prisexempel
Kostnadsfri offert
Patrik Eliasson, Tectum
Patrik Eliasson
Försäljning & rådgivning
Maskinhallar
044–813 24
E-post till Patrik Eliasson
Peter Svensson, Tectum
Peter Svensson
Försäljning & rådgivning
Maskinhallar
044–813 29
E-post till Peter Svensson
Lars Nilsson, Tectum
Lars Nilsson
Försäljning & rådgivning
Stallar
044–813 19
E-post till Lars Nilsson
Fredrik Persson, Tectum
Fredrik Persson
Försäljning & rådgivning
Stallar
044–813 12
E-post till Fredrik Persson