Lars Kristiansson, Tectum
Lars Kristiansson
Försäljning & rådgivning
044–813 25
E-post till Lars Kristiansson
Hans Sjöstrand, Tectum
Hans Sjöstrand
Försäljning & rådgivning
044–813 28
E-post till Hans Sjöstrand
Lars Nilsson, Tectum
Lars Nilsson
Försäljning & rådgivning
044–813 19
E-post till Lars Nilsson
Fredrik Persson, Tectum
Fredrik Persson
Försäljning & rådgivning
044–813 12
E-post till Fredrik Persson

Vi levererar i hela Sverige.

Tectum - Vi arbetar för 100 % nöjda kunder
  • Tectum Industri
  • Tectum Industri
  • Tectum Industri
  • Tectum Industri
  • Tectum Industribyggnad

Att välja Tectum som leverantör till er nya byggnad innebär trygghet, kvalitet och engagemang från start till mål.

Industribyggnader och industrihallar

Vi på Tectum har många års erfarenhet av att uppföra och leverera industribyggnader av olika slag. Vi specialiserar oss bland annat på industribyggnader och industrihallar, det vill säga större stålbyggnader som kan användas som industrilokaler eller industrihotell.

Vårt team kan konstruera stålbyggnader, inklusive industrihallar och industribyggnader, som är helt skräddarsydda utefter våra kunders behov och önskemål. Vissa önskemål återkommer ofta, vilket är en av anledningarna till att vi har delat in våra industribyggnader och industrihallar i olika kategorier. Men det finns även flexibilitet för att kombinera olika typer av industrihallar för unika behov. Det är endast fantasin som sätter gränserna.

Stålbyggnader för effektiv industriell användning

Det finns många fördelar med just stålbyggnader, speciellt för industrier och andra typer av verksamheter som behöver stora arbetsytor. Våra industribyggnader och industrihallar kan byggas utan att det behövs några invändiga bärande pelare. Detta innebär att hela golvytan kan utnyttjas, vilket in sin tur gör det möjligt att skapa effektiva planlösningar och smartare inredning för både industrihallar och andra industribyggnader. Industribyggnader utan invändigt bärande pelare är perfekta att använda som lager, för tillverkning och till många andra ändamål. Våra industrihallar kan även vara isolerade, oisolerade eller en kombination av båda. Allt beror på vad du som kund behöver.

Vi skräddarsyr våra industribyggnader och industrihallar efter kundens önskemål

Att hitta en befintlig lokal som uppfyller dina behov kan vara svårt, oftast omöjligt. Ta kontroll över situationen genom att anlita oss. Oavsett om du har behov av en större lagerlokal, en specialanpassad industribyggnad eller en stålbyggnad som kombinerar både kontor och industriyta på ett speciellt sätt har du kommit till rätt företag. Genom oss på Tectum kan du få din vision förverkligad.

Undvik det eviga letandet efter passande lokaler och bygg en egen industrihall eller industribyggnad. Vi kan uppföra industribyggnader och industrihallar i alla möjliga variationer. Hör av dig redan idag så kan vi tillsammans komma fram till hur era industribyggnader ska se ut. På denna sidan kan du se resultatet av många tidigare projekt. Genom att höra av dig kan vi ge dig en offert baserad på dina önskemål. Du kan även se prisexempel här på vår hemsida.

Här finns även nyttig information kring vad som är viktigt att tänka på när man ska bygga industribyggnader eller industrihallar.

Vi ser fram emot att få höra från dig.

Vanliga Frågor och Svar om att bygga industrihall

Vad är de första stegen i processen att bygga en industrihall?

-De första stegen inkluderar planering och design. Detta innebär att fastställa storlek, layout, och funktioner för hallen, samt att ta hänsyn till lagkrav och byggnormer.

Hur viktig är platsen för en industrihall?

-Platsen är avgörande. Den bör väljas med hänsyn till logistik, tillgång till transportvägar, och närhet till marknader eller leverantörer.

Vilka material är bäst lämpade för konstruktionen av en industrihall?

-Vanliga material inkluderar stål, betong och isolerande sandwichpaneler. Valet beror på budget, klimat, och specifika användningsbehov.

Vad är de största utmaningarna med att bygga en industrihall?

-Utmaningar kan inkludera budgetbegränsningar, tidsramar, säkerhetskrav och att navigera i byggnadsregler och tillståndsprocesser.

Hur lång tid tar det att bygga en industrihall?

-Tiden varierar beroende på storleken och komplexiteten hos projektet, men kan variera från några månader till över ett år.

Kan man anpassa designen av en industrihall efter specifika behov?

-Ja, de flesta industrihallar kan anpassas för att möta specifika behov, såsom höjd, belastningskapacitet, och inbyggda funktioner.

Hur mycket kostar det att bygga en industrihall?

 –  Kostnaden för att bygga en industrihall kan variera stort beroende på en rad faktorer. Dessa kan inkludera storleken på hallen, typen av material som används, arbetskostnaderna, och mycket mer. Här kan du se några prisexempel

Lars Kristiansson, Tectum
Lars Kristiansson
Försäljning & rådgivning
044–813 25
E-post till Lars Kristiansson
Hans Sjöstrand, Tectum
Hans Sjöstrand
Försäljning & rådgivning
044–813 28
E-post till Hans Sjöstrand
Lars Nilsson, Tectum
Lars Nilsson
Försäljning & rådgivning
044–813 19
E-post till Lars Nilsson
Fredrik Persson, Tectum
Fredrik Persson
Försäljning & rådgivning
044–813 12
E-post till Fredrik Persson

Klicka på bilderna för fler foton!