Prisexempel
Kostnadsfri offert

Just nu söker vi: Ekonomiassistent

Vår ekonomiassistent går i pension så därför söker vi nu någon som kan axla hennes roll framåt.

Om företaget

Tectum Byggnader AB är ett stabilt familjeföretag som grundades 1975 och är ett av södra Sveriges största leverantör av stålbyggnader till industrin och lantbruket, bilhallar samt rid- och sporthallar. På Tectum är vi nu 20 medarbetare och har sedan start levererat cirka 5 000 byggnader. Företaget är etablerat i Vinslöv men kommer att flytta till nya lokaler i Kristianstad under 2023.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bli en viktig medarbetare i vårt team där dina arbetsuppgifter är av varierande slag såsom kontroll av leverantörers bekräftelser och fakturor, ta emot inkommande telefonsamtal samt viss leveransplanering. Du kommer att ha kontakt med både beställare, leverantörer och montörer.

Vi är ett team på fyra personer på ekonomi/administration som arbetar nära och hjälper till med varandras arbetsuppgifter när tid finns. Vi hjälps även åt med diverse övriga uppgifter, så som att fixa frukost, posthantering och beställa kontorsmaterial.

Din bakgrund/dina egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du som söker har några års erfarenhet från en liknande roll och har grundläggande förståelse för ekonomins delar. Har du tidigare arbetat inom byggbranschen är det starkt meriterande.

Arbetet ställer krav på att du som person är serviceinriktad och lösningsfokuserad då du förväntas ta tag i de frågeställningar som kommer upp samt ta tag i eventuella avvikelser som du hittar vid fakturakontrollen. Vidare krävs att du har skinn på näsan, är noggrann, prestigelös och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett öppet klimat med högt tempo där såväl självständigt arbete som samarbete är viktigt och där alla medarbetare spelar en viktig roll. Du jobbar aktivt för att effektivisera och optimera ditt arbetssätt.

Du hanterar Officepaketet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort är ett krav då du i vissa fall kan behöva köra i väg och utföra ett ärende.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Tectum med start snarast enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du bor inom rimligt pendlingsavstånd.

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är den 7 december 2021.

För mer info kontakta Eva Wellander 044-813 23 eller eva.wellander@tectum.se alternativt rekryteringskonsult Johanna Fondell 044-590 65 02.

Vi gillar spontanansökningar!

Tectum är alltid intresserade av duktiga och engagerade medarbetare inom försäljning, konstruktion och ekonomi. Skicka gärna in ditt CV i en spontansökan till oss på e-post fredrik.persson@tectum.se.

Prisexempel
Kostnadsfri offert