Hans Sjöstrand, Tectum
Hans Sjöstrand
Försäljning & rådgivning
044–813 28
E-post till Hans Sjöstrand
Ola Persson, Tectum
Ola Persson
Försäljning & rådgivning
044–813 29
E-post till Ola Persson

Vi levererar i hela Sverige.

Tectum - Vi arbetar för 100 % nöjda kunder
  • Tectum Idrottshall

Att välja Tectum som leverantör till er nya maskinhall eller lantbruksbyggnad innebär trygghet, kvalitet och engagemang från start till mål.

Dags att bygga padelhall?

Padel är en sport som har blivit omåttligt populär i Sverige under senaste åren. Människor i alla åldrar gillar att umgås på padelbanan, oavsett om den är utomhus eller inomhus. För er som går i tankarna att investera i en padelhall till kommunen eller er organisation, kan vi på Tectum hjälpa till att bygga padelhallen. Vi har stor erfarenhet av projektering och byggandet av diverse byggnader, idrottshallar och maskinhallar. När man konstruerar en padelhall finns det många saker att begrunda som till exempel hur många banor hallen ska rymma, vilket spelunderlag som önskas och hur stor hallen ska vara.

Att tänka på vid bygge av padelhall

När du anlitar oss på Tectum för bygget av er padelhall behöver du inte anlita andra parter, vi arbetar med flertalet kända leverantörer och även mindre företag med kompetens inom sitt verksamhetsområde. Vi på Tectum är specialister inom stålkonstruktioner och vi arbetar ofta med ett standardsystem som enkelt anpassas och skräddarsys efter olika användningsområde. Beroende på hur hallen kommer att användas, exempelvis av kommunen eller en enskild förening, finns olika alternativ. För idrottshallar som kommer att vara öppna för kommunen är det bra att satsa på en större hall med flera banor, omklädningsrum och reception. För kommuner där det finns ett intresse av padel är det bra att investera i minst tre till fyra banor. Med det antalet är det inte bara möjligt att få in intäkter för uthyrning av banorna, det är dessutom möjligt att anordna turneringar och tävlingar. Det finns även möjlighet att lägga till olika komponenter för att öka intäkterna. Detta kan bland annat göras genom att installera ett bokningssystem.

Viktiga komponenter till padelhallen

När vi hjälper kunder att utforma sina maskin- eller idrottshallar går vi igenom alla behov, önskemål och förutsättningar. En padelhall brukar utformas med en välkomnande entré varifrån man kan se banorna. Ofta finns det även en försäljningsdisk med bokningssystem och butik med försäljning av padeltillbehör och dryck. Bakom disken/receptionen kan omklädningsrummen byggas, vilket skapar ett naturligare flöde inuti fastigheten.
När du anlitar oss för uppdraget hjälper vi till med alla praktiska delar som ljusinsläpp, takhöjd och mycket mer. Vi har stor erfarenhet av att bygga idrottshallar och maskinhallar och vet hur vi på bästa sätt utformar lokalen för er. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Idrottshall 07. Mjölby
Farstahallarna, Farsta
Riddersvikshallen, Hässelby
Stora Mossens Idrottshall, Bromma
Hans Sjöstrand, Tectum
Hans Sjöstrand
Försäljning & rådgivning
044–813 28
E-post till Hans Sjöstrand
Ola Persson, Tectum
Ola Persson
Försäljning & rådgivning
044–813 29
E-post till Ola Persson