Ola Persson, Tectum
Ola Persson
Försäljning & rådgivning
044–813 29
E-post till Ola Persson
Lars Kristiansson, Tectum
Lars Kristiansson
Försäljning & rådgivning
044–813 25
E-post till Lars Kristiansson
Ola Persson, Tectum
Jan Adrian
Försäljning & rådgivning
044–813 20
E-post till Jan Adrian
Hans Sjöstrand, Tectum
Hans Sjöstrand
Försäljning & rådgivning
044–813 28
E-post till Hans Sjöstrand

Vi levererar i hela Sverige.

Tectum - Vi arbetar för 100 % nöjda kunder
 • Tectum Lagerhall
 • Tectum Lagerhall
 • Tectum Lagerhall
 • Tectum Lagerhall
 • Lagerhall Tectum

Att välja Tectum som leverantör till er nya byggnad innebär trygghet, kvalitet och engagemang från start till mål.

Tectum hjälper dig i mål med din lager- & logistikhall

Ett lager kan se ut på många sätt och användas till alla möjliga ändamål. Många e-handelsföretag använder stora lagerutrymmen för att ta emot, lagerhålla och så småningom skicka iväg beställningar.

Förvaringsföretag använder lagerlokaler för att förvara andras saker, från möbler och kläder till viktiga dokument. Just ditt företag kanske har någon form av lager just nu som börjar bli för litet. Oavsett vad du behöver för lagerhall kan vi på Tectum hjälpa till.

Optimering av Lagerhallar för E-handel

För e-handelsföretag är en effektivt utformad lagerhall kritisk för verksamhetens framgång. Genom att optimera layout och funktioner i en lagerhall, säkerställer vi att ditt företag kan hantera en större volym beställningar med ökad effektivitet. Vi förstår vikten av en välorganiserad lagerlokal som stöder snabba leveransprocesser.

Flexibla Lagerlokaler för Varierande Behov

Vår expertis sträcker sig till att skapa flexibla lagerlokaler som kan anpassas efter ditt företags skiftande behov. Vare sig du behöver utrymme för tillfällig förvaring eller en permanent lösning, kan våra anpassningsbara lagerhallar ge den flexibilitet du behöver för att växa och utvecklas.

Att hitta den perfekta lagerlokalen är svårt, speciellt om du även ska försöka hitta en lagerlokal som det är möjligt att växa i. För många nystartade företag är lagerlokalen oftast den första flaskhalsen de stöter på. Det är inte ovanligt att företag som växer mycket fort får lagerproblem. Att försöka hitta en färdig lokal kan vara svårt, speciellt för företag som har speciella önskemål och krav. Ett bättre sätt är att låta oss bygga en lagerhall som är anpassad till just er verksamhet.

Vi tänker på detaljerna

I en lagerlokal är det givetvis funktionen som är viktigast men det kan också vara bra att ha en lagerhall som hänger ihop med verksamhetens övriga koncept. portar, dörrar, väggytor för montering av lagerhyllor – ja, vad du än har i tankarna står vi på Tectum beredda att förverkliga din dröm. Med vår gedigna erfarenhet och breda kunskap guidar vi dig till rätt material, tillbehör och speciallösningar för just dina behov. Väljer du att låta oss bygga din lagerhall kan du vara säker på tre saker. Du kommer att få en lagerhall av toppkvalitet, resultatet kommer att motsvara dina önskemål och du får själv vara med och planera hur du vill att din lagerhall ska se ut.

Skapa en framtidssäker Lagerhall

Att bygga en egen lagerhall innebär att det finns många beslut som ska tas. Vi hjälper dig att se framåt och planera för framtida expansion, vilket säkerställer att din lagerhall inte bara möter dagens behov, men också morgondagens utmaningar. Det är viktigt att tänka på framtida tillväxt när man bygger en ny lagerlokal.. Det bästa är att utgå från den befintliga verksamheten och behovet som finns i dagsläget. Det finns många frågor att svara på, exempelvis:

 • Vad är det som ska lagras?
 • Hur kommer ytorna att användas?
 • Hur skulle det kunna se ut i framtiden?
 • Behövs utrymme för truckar och vagnar?
 • Behövs det höga hyllor?
 • Behövs det speciella områden för på- och avlastning från lastbilar?
 • Behövs kontors- och personalutrymme?

Allt detta och mycket mer är sådant som vi går igenom tillsammans. Vi går igenom andra faktorer som exempelvis fasadens utseende. Ta kontakt med oss redan idag om du vill börja utveckla och bygga en skräddarsydd lagerhall så fort som möjligt.

Du kan även se prisexempel här på vår hemsida.

Här finns även nyttig information kring vad som är viktigt att tänka på när man ska bygga

Vanliga Frågor och Svar kring att bygga lagerhall

Hur lång tid tar det att bygga en lagerhall?
– Tidsramen för att bygga en lagerhall kan variera beroende på projektets storlek och komplexitet. Normalt kan det ta från några månader till ett år. Viktiga faktorer som påverkar tidsåtgången inkluderar designfasen, tillståndsprocessen, och själva byggprocessen.

Vilka är de viktigaste faktorerna att överväga vid design av en lagerhall?
– Viktiga överväganden inkluderar hallens storlek och layout, typ av material, energieffektivitet, säkerhetskrav, och framtida expansionsmöjligheter. Det är också viktigt att överväga lagerhallens användningsområde för att säkerställa att designen uppfyller specifika behov.

Hur mycket kostar det att bygga en lagerhall?
– Kostnaden för att bygga en industrihall kan variera stort beroende på faktorer som storlek, materialval, geografisk plats, och speciella designkrav. En grundläggande hall kan kosta betydligt mindre än en mer avancerad anläggning med specialutrustning. Du kan se några prisexempel här

Vilka är fördelarna med en skräddarsydd lagerhall jämfört med en standardhall?
– En skräddarsydd industrihall kan designas för att exakt möta ett företags specifika behov och krav, vilket ger bättre effektivitet och funktionalitet. Det ger även flexibilitet att anpassa designen för framtida förändringar eller expansion.

Lars Kristiansson, Tectum
Lars Kristiansson
Försäljning & rådgivning
044–813 25
E-post till Lars Kristiansson
Ola Persson, Tectum
Jan Adrian
Försäljning & rådgivning
044–813 20
E-post till Jan Adrian
Hans Sjöstrand, Tectum
Hans Sjöstrand
Försäljning & rådgivning
044–813 28
E-post till Hans Sjöstrand
Ola Persson, Tectum
Ola Persson
Försäljning & rådgivning
044–813 29
E-post till Ola Persson

Klicka på bilderna för fler foton!