Prisexempel
Kostnadsfri offert
Patrik Eliasson, Tectum
Patrik Eliasson Försäljning & rådgivning
044–813 24
E-post till Patrik Eliasson
Peter Svensson, Tectum
Peter Svensson Försäljning & rådgivning
044–813 29
E-post till Peter Svensson

Vi levererar i hela Sverige.

Tectum - Vi arbetar för 100 % nöjda kunder
  • Tectum Ridhus
  • Tectum Ridhus
  • Tectum Ridhus
  • Tectum Ridhus
  • Tectum Ridhus
  • Tectum Ridhus
  • Tectum Ridhus
  • Tectum Ridhus

Att välja Tectum som leverantör till er nya byggnad innebär trygghet, kvalitet och engagemang från start till mål.

Bara det bästa är bra nog när det gäller ridhus och stall

Att bygga ridhus eller stall är en investering i ditt livs stora intresse – hästar. För både din och hästarnas skull är det därför viktigt att noga planera bygget innan grunden monteras. Tectum kan bygga din ridhall i en rad olika utföranden och tar självklart hänsyn till dina önskemål gällande bredd, längd som höjd, ljusinsläpp, lufttillförsel, entréer, fasadval.

När stålstommen och grunden är på plats börjar ditt ridhus snart få sin alldeles unika karaktär. Du kan välja på betongelement, fasadplåt eller träpanel i olika kulörer, glasklar plast som ger optimalt med ljusinsläpp eller perforerad plåt som blivit väldigt populärt. Ditt ridhus kan givetvis byggas både isolerat och oisolerat, beroende på hur det är avsett att användas. Takplåten i en oisolerad byggnad är kondensisolerad.

Ridhus och stall med smarta entréer och praktiska funktioner

Ridhus och stallbyggnader kan varieras i oändlighet. Vi på Tectum tar alltid hänsyn till dina önskemål och behov när vi ska bygga ditt ridhus eller stall. Naturligtvis kan vi även komma med råd och förslag. Det kan till exempel vara bra att göra plats för ett hinderförråd eller skapa en smidig entré till hästen. Något som många uppskattar är när ridhuset kan användas för mer än att bara att ta hand om hästarna. Du har kanske önskemål om en avgränsad del för publik och eventuellt ett café. Omklädningsrum med dusch och toalett, spolspilta, fikarum med kök är bara några av de detaljer som kan göra ett ridhus mer välkomnande. Det är även bra att försöka planera gödselhanteringen redan från start.

Att kunna använda ridhuset för mer än att bara ta hand om hästarna är en stor fördel. Vi på Tectum kan bygga ett ridhus och stall samt var bollplank gällande dina drömmar och visioner. Vi på Tectum har inte totalentreprenad utan bygger allt utom el, vatten och inredning (ta kontakt så berättar vi mer, då vi har partners som kan hjälpa med exempelvis sarg med mera). På den här sidan kan du se olika ridhus, stall och anläggningar som vi har byggt. Tänk på att du kan klicka på bilden för att se andra bilder från samma anläggning. Om du har några frågor kring våra byggnader är du alltid välkommen att höra av dig. Låt Tectum bli en del av ditt hästliv. Kontakta oss idag för att diskutera ditt drömbygge. Vi står redo att hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar.

Prisexempel
Kostnadsfri offert
Patrik Eliasson, Tectum
Patrik Eliasson
Försäljning & rådgivning
044–813 24
E-post till Patrik Eliasson
Peter Svensson, Tectum
Peter Svensson
Försäljning & rådgivning
044–813 29
E-post till Peter Svensson
Gör som många andra, gör en kostnadsfri Offertförfrågan!

Klicka på bilderna för fler foton!

Se fler nöjda kunder…
Prisexempel
Kostnadsfri offert