Vill du veta mer:

Hans Sjöstrand, Tectum
Hans Sjöstrand
Försäljning & rådgivning
044–813 28
E-post till Hans Sjöstrand

Robusta portar till olika hallbyggnader

Har alltid varit kända för dess höga kvalitet och hållbarhet.

En robust konstruktion med få rörliga delar, vilket gör att det även blir ett minimalt behov av underhåll och service. Vi lämnar upp till 10-års garanti som ett bevis för att vi håller det vi lovar.

Portar kan vara det första man ser när man kommer på besök, se till att få dem personliga och inbjudande.

Vikportar:

Vikportar kan man få med fönsterrader och infälld dörr, isolerade eller inte isolerade. Man kan välja olika färger och utförande som gör att din byggnad sticker ut i mängden.

Takskjutport

Takskjutport som är motordriven är praktisk när man vill komma in snabbt utan att går ut ur sitt fordon, tar minimal plats. De finns i olika färger utföranden vilket gör att porten framhäver din hall.

Slagportar

Slagportar används ofta till stall, garage, eller varuintag. Finns i många utförande, vilket gör att man kan få sin byggnad väldigt personlig.

Slagportar

Skjutportar

Skjutportar är väldigt bra till maskinhall eller ridhus, delad eller hel. Används på oisolerade byggnader. Vanliga på ridhus eller maskinhallar.

OBS!

Vi har väldigt många olika varianter av portar och hittar du inte din port i här så är det bara att höra av sig. En port ska ju vara säker, ha hög kvalitet och vara enkel att använda och framförallt fylla de behov ni har.