Vill du veta mer:

Fredrik Persson, Tectum
Fredrik Persson
VD, Försäljning, rådgivning & inköp
044–813 12
E-post till Fredrik Persson

Stålstommar anpassade efter byggnadens egenskaper

Tectum bygger stålbyggnader anpassade efter alla förutsättningar.

Grunden består i regel av en prefabricerad plintgrund, bestående av plintar i anpassade storlek med oisolerad eller isolerad sockelbalk. Stålstommarna monteras med vanligtvis ett centrumavstånd på sex meter och utgörs av pelare och stålramar av bästa kvalitet. De finns dessutom i olika kulörer. Man kan välja mellan standardben eller med raka ben beroende på vilket behov man har.

Det normala är Tectum levererar stålstommar monterade på plats, anpassade efter varje byggnads unika egenskaper.

Men du kan även montera själv men det är enklare att låta våra kunniga och erfarna montörer sätta sakerna på plats, på så vis kan du lita på att bygget är hållbart, stabilt och rätt utfört.

Raka ben (tillval):

Raka ben

Genomtänkta konstruktioner med stålstommar från Tectum

Vi på Tectum är övertygade om att rätt materialval och gedigen kunskap leder fram till det bästa resultatet, oavsett vilken typ av byggnad det är du vill bygga. Ridhus, industrihallar, lagerhallar, sporthallar, maskinhallar eller spannmålsförråd – allt börjar med en stålstomme och ingen dröm är omöjlig att uppfylla. Hög kvalitet, nöjda kunder och konkurrenskraftiga priser är tre av våra ledord och därför arbetar vi alltid med beprövat material, pålitliga leverantörer och ett standardsystem som kan anpassas till i princip vilket användningsområde som helst. Bli ytterligare en av våra nöjda kunder! Ring oss idag.